10. Det här får mig att må bra

Hej!
Det blev inget sånt här inlägg igår för jag hann helt enkelt inte, hann bara med ett inlägg och det var recensionen. 
Så det är bara att hålla på en dag längre helt enkelt. :) 
Ikväll kommer det upp en ny sminkvideo, med alla hjärtans dag sminkning så håll utkik runt 20-21 tiden! 
 
Det finns i alla fall mycket som får mig att må bra. Vänner, musik, att sminka mig/andra osv. 
Jag har jättebra vänner som nästan alltid får mig på väldigt bra humör, har jag en dålig dag finns det vissa vänner som alltid, no matter what, kan muntra upp mig. Och vänner som man kan prata ut med, gråta med, skratta med osv. Är väldigt lyckligt lottad. <3 
 
Och musik, men så är det väl för det flesta. Att det alltid finns någon slags låt eller musik som får en på bättre humör. Jag kan lyssna på deppiga låttexter, men att sjunga med kan göra att jag sen lyssnar på andra låtar jag sjunger med till och då blir jag glad. Men deppig musik kan ibland vara bra för då kan man gråta ut och sen må bättre efteråt.
 
Och smink kan faktiskt få mig att må väldigt mycket bättre, för har jag t ex ångest, så kan jag sätta mig och sminka mig och då är jag så koncentrerad och inne i att sminka mig att jag glömmer bort att jag har ångest, och på det viset kan den försvinna.
 
Detta är bara vissa få exempel på vad som får mig att må bra men tänkte dela med mig av lite låtar jag lyssnar på som kan få mig på bättre humör. Och mest får det mig på bättre humör för att det är dessa banden och musiken jag gillar, inte nödvändigtvis pga texten. 


Sandra'    •  

det finns mycket som kan göra en glad :)
tack snälla du :) hoppas du har en bra dag!

Svar: Ja det finns det verkligen! :)
Sofia Norell


Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 17 år, som går stylist linje och har spenderat många, många timmar framför YouTube och min spegel. Bloggen kommer mestadels handla om smink, men det kommer även komma in lite andra saker också!