25. En låt som alltid får mig att må bra

Har egentligen inte en låt som alltid får mig på bra humör direkt, men har en låt som antingen gör mig på bättre humör direkt eller som gör att jag börjar gråta. Och då får jag gråta ut och sedan må bättre. Så ja! 
Här är den. :) 

Sjuk

Hej! 
Satt nyss och skrev ett jädrans långt inlägg men självklart försvann allt för min dator dampade..
Anywho, bloggen har stått tom i ett par dagar nu för att jag är sjuk och hela helgen har jag varit upptagen. Vilket är anledningen till att jag inte blivit frisk (mått dåligt sen i onsdags) och ligger precis på gränsen till feber nu... 
Ska i alla fall försöka tidsinställa lite inlägg, för idag åker jag hem till pojkvännen och är där till onsdag. Tyvärr har jag inte ork att fota och skriva och tidsinställa, utan jag tidsinstället bara den listan som jag kör. 
Imorgon börjar min APL i 3 veckor, nämnde ju för ett tag sen att jag sprang runt och letade plats. Varit på ca 15 ställen och mejlat 4-5 personer, fick nej överallt. Så fick ta en plats som skolan hade att erbjuda, vilket är ett ålderdomshem i Staffanstorp. Inte det roligaste men jag får ju snällt ta det liksom. 
 
Och som jag nämnde i tidigare inlägg så strular videon med exportering igen. Tror att det kan ha och göra med längden på videon, den är ca 23 minuter lång men den är ju så lång för att jag verkligen fördjupar mig, ger tips, berättar varför jag använder vissa produkter osv. Så jag vill liksom inte förkorta den mer.. Men finns en bit jag kanske kan ta bort och förhoppningsvis kan videon exporteras om den kortas ner lite, men tvivlar på att det blir under 20 minuter.
Annars får jag helt enkelt ta bort den videon och sen får jag filma en sån när jag har en ny dator, och det kan ta tid, cause I gotta pay for it myself. :P
Hoppas ni har det bra! :) 
 
 

Dragonfly

Gjorde en sminkning för ett tag sen som liknar denna, men fotade aldrig det med systemkameran. Så igår bestämde jag mig för att göra om den men att piffa upp den med lite färg på det undre ögonlocket, istället för att ha som jag hade första gången. Blev supernöjd och det framhävde verkligen mina ögon! Vilket brunt och blått gör. :) 
Vad tycker ni? :) 
Btw, foundation routine kommer så snabbt som möjligt! Strular med exporteringen igen..
 
Ansikte: Smashbox - photofinish poreminizing primer / Stila - one step correct primer / L'oreal - true magique primer / L'oreal - true match foundation / Collection - lasting perfection concealer / LA Girl - pro conceal / Anastasia Beverlyhills - contour kit "vanilla" / MAC - pro shaping powder "emphasize" / Maybelline - fit me powder / Benefit - hoola bronzer / Smashbox - contour kit / Milani - baked blush "luminoso"  / Bobbi Brown - shimmer brick "beige"
 
Bryn och ögon: Anastasia Beverlyhills - dipbrow pomade "dark brown" / Anastasia Beverlyhills - brow gel "chocolate" / Benefit - stay don't stray primer / Smashbox - full exposure palette / MAC - pigment "tan" / Anastasia Beverlyhills - single eyeshadow "dragonfly" / Bourjois - blue eyekhol / L'oreal - volume million lashes mascara / Ardell - 120 demi wispies 
 
Läppar: MAC - läppenna "subculture" / NYC - everlasting lip color "440 creamy caramel" 
 
Jag är en tjej på 17 år, som går stylist linje och har spenderat många, många timmar framför YouTube och min spegel. Bloggen kommer mestadels handla om smink, men det kommer även komma in lite andra saker också!