12. Något jag är stolt över

Jag ska faktiskt säga att jag är stolt över mig själv. Jag är stolt över mig själv för att jag klarat av att gå i skolan i höst, jag är stolt för att jag tagit mig ur den värsta perioden i mitt liv (även om jag absolut inte är frisk än) och jag är stolt över hur jag utvecklats inom smink.
Den sista kanske låter lame men jag har förbättrats sååå mycket när det kommer till smink, framför allt när det gäller att sminka andra och det är något jag är stolt över, för det är liksom detta jag utbildar mig till och kommer hålla på med för resten av livet. 
 
Jag vet att jag sa att vi skulle höras igen igår, men det sa jag för jag hade tänkt att jag skulle sminka mig men jag orkade inte haha. Fick mitt MAC puder igår så jag ska faktiskt gå och sminka mig nu och testa det! Sen ska jag söka jobb och handla med mamma. Så håll utkik senare idag så får ni se dagens smink. :) 
 
Vad är ni stolta över? 
 
 


Sandra'    •  

vad roligt :) man måste vara stolt över sig själv, duktig du är!

Svar: Tack :)
Sofia Norell

Frida    •  

Bra att du är stolt över dig själv :)
Jag är stolt över mig själv som kommit så här långt trots att jag blev mobbad när jag var yngre :)

Svar: Tack! Vad härligt! Glöm aldrig att du är mycket bättre än mobbarna :)
Sofia Norell

Linn Strömberg    •  

Grymma du <3
Jag är stolt över att jag har tagit tag i träningen och lever ett mer sunt liv.

Svar: Tack <3 Så himla duktigt av dig! :D
Sofia Norell

Helena    •  

Det ska du vara! ❤️

Helena    •  

Det ska du vara! ❤️

Helena    •  

Det ska du vara! ❤️


Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 17 år, som går stylist linje och har spenderat många, många timmar framför YouTube och min spegel. Bloggen kommer mestadels handla om smink, men det kommer även komma in lite andra saker också!