7. Var jag ser mig själv om 10 år

Detta är ett lätt svar för mig. Många i min ålder vet inte vad de vill göra eller liknande, utan de vill bara leva i nuet. Vilket är helt okej! Men jag är ett kontrollfreak och jag måste veta vad jag vill haha.
 
Men såklart vill jag vara en framgångsrik makeup artist, helst så att jag är "känd", alltså typ kändis makeup artist, så att folk vet vem jag är och jag verkligen kan leva på att sminka andra. Vill även bo i USA, men det är ju skittufft att få tillstånd att bo där, så får väl se hur det går. Men någon gång i mitt liv vill jag i alla fall bo utanför Sverige. 
Eller att bo i Sverige men att få resa mycket med jobbet till t ex USA, kanske köpa mig en lägenhet i Los Angeles eller New York, eller någonstans man reser ofta med jobbet, så man inte behöver bo på hotell osv. 
 
Om 10 år vill jag även ha hunnit gifta mig och skaffa barn, jag vill ha barn mellan 20-22 någonting och är jag fortfarande tillsammans med min pojkvän om 10 år så hoppas jag att vi har gift oss-
 
Finns så mycket jag vill göra och finns så många ställen jag ser mig själv på om 10 år, men ska jag nämna allt det så blir ni bara uttråkade! Så jag hoppas att detta duger. :) 
 
Ha det bra! 
 
 
 


bblaze    •  

Vad kul att du lägger upp detta, vilken fin blogg du har

Svar: tack!:)
Sofia Norell

Fairyland surprises    •  

Sista bilden är ju fantastisk!

Svar: Ja :)
Sofia Norell

Ztinas - Motivation att följa dina drömmar    •  

Förstår dig! Make up är ju såå sjukt roligt :)

Svar: Ja det är det verkligen! :D
Sofia Norell

Olivia Ward's blogg    •  

Så kul att få läsa om hur du ser på din framtid! Hoppas du blir en känd make-up artist för du sminkar jättebra! Såklart hoppas jag också att alla dina andra drömmar går i uppfyllelse haha!
Kram på dig fina <3

Svar: Tack så jättemycket fina du & detsamma till dig! Kram ❤️
Sofia Norell

ida - photography, style, life ♡    •  

Vad härligt :D

Svar: Ja det tycker jag!:)
Sofia Norell


Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 17 år, som går stylist linje och har spenderat många, många timmar framför YouTube och min spegel. Bloggen kommer mestadels handla om smink, men det kommer även komma in lite andra saker också!