Fredag

Hej!
Är i skolan nu, blev typ 2 timmar sen, men mådde jätteilla imorse och skakade och så, men jag vet varför jag mår dåligt så det var bara att vänta ut det, och NEJ, jag är inte gravid. :) 
Idag har vi hantverk igen, de andra har haft material och miljö hela morgonen men jag är mest bara med på hantverk, kom när det var 40 minuter kvar på material och miljö haha... Men i alla fall, vi ska köra med värme på spolarna idag och vissa ska få jobba med platt- och locktänger, för vi har inte tillräckligt med spolar till alla. Så vi får väl se vad jag får i uppgift att göra idag. :) Om jag bli nöjd får ni såklart se resultat sen och ni får se hur mitt hår blir! 
Ska även skriva ett ganska intressant inlägg i eftermiddag/kväll när jag kommer hem, så håll utkik! ;) 

Och idag kommer min kära pojkvän också, så det ska bli mysigt att träffa honom igen. Och ni kommer märka att jag är med honom otroligt mycket haha.❤️

Imorgon hade jag tänkt fixa min review på eyelinern jag använde i inlägget White lies! 

Ha en bra dag :)
Jessica Högberg    •  

Vilken fin bild! Hoppas dagen blir bättre än morgonen!

Svar: Tack så mycket, min dag blev mycket bättre! :)
Sofia Norell


Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 17 år, som går stylist linje och har spenderat många, många timmar framför YouTube och min spegel. Bloggen kommer mestadels handla om smink, men det kommer även komma in lite andra saker också!