Min APL - första & andra dagen

Hej!
Igår skulle jag ju skriva om APL men när jag kom hem sov jag i 3 timmar, åt middag och sen kolla jag och pojkvännen på tv/serie & jag mådde så sjukt dåligt.
Så skriver idag istället! Inte helt kry än men jag överlever & har ställt in mig på att träna imorgon när jag kommer hem.

Anywho, jag och två klasskompisar är som sagt på ett ålderdomshem i Staffanstorp. Och vi erbjuder gamlingarna manikyr, handmassage, styling av håret, färgning av fransar och bryn samt lite rouge och läppstift.
Igår hände dock inte så mycket eftersom det var första dagen, vi fick skriva på kontrakt (tystnadsplikt osv), kolla på när de gympade och lite så. Vi hade bara en runda gamlingar med handmassage, vi fick gå hem tidigare.

Idag var vi i Dalby istället, ska tydligen vara där tisdagar & torsdagar. Där var det lite mer liv! Dem satt i kö, haha så söta. Än så länge har vi bara gjort handmassage och manikyrer, inget hår eller liknande än. Men det kommer väl! 
Trivs ganska bra och jag har ju kompisar med mig så det funkar väl! :)

Om ni vill kan jag uppdatera mer om APL:n efter som tiden går! Men tror inte det är så kul, haha?

Ha det bra!

haha jag och justyna faceswapade på bussen igår, charmigt.
Linn Strömberg    •  

Träna inte om du inte känner dig frisk bara! <3
APL:en låter kul :)

Svar: Kände mig ganska kry utom huvudvärk så körde lite nätt med cardio :D tack för att du bryr dig! <3
Sofia Norell

moa    •  

men vad fint att ni erbjuder gamlingar allt det!

Svar: dem blir verkligen jätteglada! :)
Sofia Norell

Sanna    •  

Va gulligt att ni erbjuder de äldre allt det där, låter ju jättetrevligt :)

Svar: Ja, de blir jätteglada! :)
Sofia Norell


Kom ihåg mig?
Jag är en tjej på 17 år, som går stylist linje och har spenderat många, många timmar framför YouTube och min spegel. Bloggen kommer mestadels handla om smink, men det kommer även komma in lite andra saker också!